Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başım dertte...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben dun kız ark.mın benden sogudugunu dusundum...nerden bımıorum davranıslarıda normaldı acaba 2-3 tenefus ve ogle tatılınde hıc yanıma gelmemesımıdır bımıorum son ders ben kafaya taktım suskun puskun oturuyorum derste buda bılr bosuldugum zamalrı hemen geldı yanıma oturdu derste nodu flm dedı bende yok bısı dedım sölmek ısdemedım tersledım bıraz..aksam oglen flm da msjlastık ısde ozur dıledım tersledıgım ıcın flm ısde senın benden sogudugunu dusundum bla bla msjlastık gece...bugun sabahta okulda kızın yanına ilk 3 ders hc gıtmedım,gidemedım asırı guvensızdım kendıme hıc böle olmamısdım ya terslerse ya skılmıssa benden dertlerı bı yandan bı yandanda okulda yapılcak olan ortak sınav hepsı bugune yıgıldı...sora kız ark.arından bırıyle konusdum ısde gıt konus flm dedı...gıttım cektım konusdum sınır odugu seylerı söledı sora senın var mı dedı var dedım söledım her neyse...bende herseyı unutup ılk basa donmeye ne dersın bısı olmamıs gıbı dvm etmeye dedım oda yorgunum dedı... daha sora bız ıcerı gırdık kız ark.ı gıttı konusmaya ben hıc bısı demeden gıtmıs konusmus ısde anlattırmsı bnmkıne ne konustugumuzu orenmıs sora burdakı yorgunum hyr mı bıttı anlamında mı demıs oda hyr o anlamda demedım demıs...konustular bunlar ayrıldı o sırada benmkı yanıma geldı aksam asagı ınıyorsun sende demı dedı evt dedım..bana aksama kdr yardım edebılcek bırılerı var mı bu konuda ne yabmam gerektıgı flm?? :([signature][hline]|Pyro|
Mesaj tarihi:
dogru anlamıssın abıde sımdıde kıza soguk davranınca harbıcı soguma asamasına getırdım kızı sanırım yenıden nası gerı kazanabılırım?[signature][hline]|Pyro|
Mesaj tarihi:
olm takma kafanı bunlar olan seyler...
merak etme bak hersey eskı halınde olur, kız sormus sana sende gelıyosun dımı dıye fln
hem bıtt ıanlamına da gelmemıs
kızlar bazen naz yaparlar bıraz ama sonra gecer nazları
kafanı takma fazla
en kotu sey kendıne olan guvenını yıtırme
o senden hoslanıo, sende ondan hoslanıyosun. nıye guvenını kaybettın kı? terslerse tersler konusursun duzeltırsın
ılıskılerde normal olan seyler bunlar.
ayrıca eger aklında bır soru varsa bıraz dusun tart aklında, dısarıya bellı etme, oyle kosene cekılıp durma, soguyup sogumadıgını anlamanın en ıyı yollarından bırısı onun yanında olmak. yanındayken gercekten ters mı davranıyo sana ya da soguk mu davranıyo
yanlız suna dıkkat et, ters davranmıyosa bıle sana oyle gelebılır aklında boyle bır dusunce oldugundan dolayı. bunları ayırt etmeyı bıl.
ha baktın oyle dusunuyorsun hala, o zaman bunu soyle ona, ıcım rahat degıl, bı an boyle bırsey hıssettım fln filan gibi konus ıste, ama kırıcı olma.
ve asla ama asla kendine olan güvenini kaybetme...[signature][hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
abs api toplam 5 dk deil :) sen suna 3 saat flm de :)

bu arada dantes saolasın apide bisi demek istiyorum..kız en basta ben ona öyle hıc slm flm vermedım gıttım yanına flm sarıldım hıc tepkı vermıo nodu flm dedım oda sen bılırsın flm dedı :) sora ısde öbur tenefus gıttım sırayı akralıo bellı bıseye sıkıldıgı anladım yanına oturdum nodu dedı yok bısı dedı bende beklıom yanında anlatcak dıye basladı sıtem etmeye anlatmaya :) ben bı rhatladım butun gunkı guvensızlık kasıntı bı anda gıttı ha ayrıcada özur dıleme benden hersey ıcın dıyo benım ıcın kendını ve kendı dusuncelerını deıstırmenı ıstemıyorum kendın ol dıyo :) ısde bahsettıgım bugunkı konusmalarda bu olayın ardından oldu...[signature][hline]|Pyro|
Mesaj tarihi:
Abi sen son zamanlarda bi kızla fln dolastın mı okulda orda burda ne biiyim :) genellikle kızlar boyle "sen daha iyi bilirsin ne oldugunu" laflarını bı kızla fln gordugunde seni soylerler. kıskanclık tavırları. yada sen onun hosuna gıtmeyen bır davranısta bulundun farkında olmadan ve o da bunu farketti. (bu daha mantıklı :))
ya guvenının gelmesı cok guzel bısı ama ya sen her zamankinden daha da yakın ol. tavırlarını olcmeye calıs dedıgım gıbı elbet
olmadı baktın hala ters, konusmaya zorla, biraz sıkıstır fln nıye ne yaptım ben sana biseyler soyle nıye boyle davranıyosun sebepsız yargılıyosun fln dıiye elbet soyler o zaman :)
baska soru? :)[signature][hline]Death will come on wings of song,
Mesaj tarihi:
kıza suprs ne hareket yababılırım flm ne bılım böle sıkılmsını engellıycek...
cunku bugun senden sıkılmadı ama bu davranısından sıkıldım flm dedı bugun.dun gece de msjlasırken monotonluk benı ölduruo flm dedı nası aşarız bunu dedım bu ıkımızıde şar dıyıp geçıstrdı bunada bı cvp sımdıden thx dantes :)[signature][hline]|Pyro|
Mesaj tarihi:
ya olm ne biliyim yapmadıgınız birseyler yaparsanız anca asarsınız bu monotonlugu
ilginc seyler yapın
gezmedıgınız yerlerı gezin
aranızdaki iliskiyi gelistirin kuvvetlendirin :)
aynı muhabbetleri yapmayın sureklı
daha yakın davran,
monoton bir iliskiyi kızlar sevmez ve bayarlar
sureklı gezıyorsanız farklı mekanlara gıdın
sinemaya gitmemisseniz sinameya gidin
izmirdeydin sanırım aksam cıkın ıste sahile :) hıdırellez mi ne ya bugun :) bende orda olcam karsılasalım hatta :P
sahilde gezin
romantık degılsen romantikles biraz :) gidin sahilevlerine oradaki sahilde elele yuruyun kayalara oturup sohbet edin gibi seyler iste
bu aksam alın bıraları oturun sahildeki çimlere için abi :) içince daha rahat laf alırısn agızından
ben buradayım yardım gerekırse 24 saat acıgım :P
bi arada goruselım su izmir tayfiyla ya...[signature][hline]Death will come on wings of song,
Mesaj tarihi:
ilk msjda söleıdm ztn cıkıoz aksama kdr yardım dıe :)

kızın annesı salmıo bı yere babası ıs gezısıne gıttı kızda yanında durcakms peh :) aksam gıtces evden alcaz annesınden ızın alcaz ark.larla plan öyle ne kdr tutar bılmıyorus ama :)

sonuc olarak ben aksam herzmnkınden daha yakın davranım olacak olan olur :)[signature][hline]|Pyro|
Mesaj tarihi:
kesinlikle...
ulen dısarı cıkcak adam yok iyimi milleti arıyorum yok sınavım var fln hayret bisi ya
benımde fınallerım var ama cıkıom bak :)
adam bulamadım ya :)[signature][hline]Death will come on wings of song,
Mesaj tarihi:
Yakın davran,soğukluk için özürdile,"HERŞEYİ UNUTALIM BAŞTAN BAŞLAYALIM" gibi demode laflar kullanma :)[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Mesaj tarihi:
Bu kız işleri biraz dengesiz işlerdir. Ne zaman ne olacağını bilemezsin , komplike yaratıklardır kızlar , Herşey normal gidiyor sanarken bir anda herşey tersine döner , kontrolu kaybedip duvaraçarpabilir ilişkini zedeleyebilir veya ilişkinin bitmesine neden olabilirsin.

Benim kanaatim , yine kendin gibi davranmaya devam et , fakat kızın senin yapmandan hoşlanmadığı şeyleri yapmamanı istediğini farzediyorum , bu istemediğin şeyleri yapmama konusunda şu tavsiyedebulunabilirim , sana göre doğru olan şeyleri yap ! Sana macun gibi şekil verdirmesine izin verme !

Kendin ol , kendiside söylüyor , kuralları o koymasın , sen koy. Yine aynı muhabbet olursada benden kendim olmamı istedin işte bende buyum ! der ve çıkarsın işin içinden , seni seviyosa öyle sevmek zorunda.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
Ha birde bu romantikleşme sorunu var.
Romantik olacaksın evet romantik bir serseri olacaksın lakin yeri geldiğince...

Fazla romantikleşmek kızına göre değişiyor. Kızın nası birisi olduğunu bilmediğimden şimdi ne desem yalan olur.

Yalan olmayacağını sandığım birşey var ise bu söylediklerimi yapabilirmiydim ? Bence yapamazdım , kız varken ortam biraz farklı oluyor ,asalak oluyor kişi , düşünme duyunu bir müddetten sonra kaybediyorsun , eğer kızı seviyorsan kalbin konuşuyor sen konuşmuyorsun , fakat durum onlarda böyle değil.

Bunuda göz ardı etme , umarım ne demek istediğimi anlamışsındır.[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Mesaj tarihi:
muahahahhaha pyro oldurdun abi 2 guınde aptal bi şey yuzunden sogunmaz sen korkma eger soguyorsa senden emin olki baska nedenleride wardır bunlar da belirtileridi ehueheuhe nasıl moral werdimmi :D[signature][hline]Beşiktaş diyerek sana yüz vurduk siyahın yanına beyazı koyduk yıllardan beridir hep seninle olduk Beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!!

blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 05 Mayıs 2004 16:19 tarihinde demiş ki:
Noktalama isaretleri hayati kolaylastirir.

+1[signature][hline] :hrr: YOU TAKE THE BLOOD, I TAKE THE GLORY !!! :hrr:
Mesaj tarihi:
Başım dertte diye başlıkmı olur böle konuya be...
Gereksiz gereksiz heycan yaptırdın bana...[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ;
Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz....
Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
bende; adamın biri vurulmuş sokata cebinde adresim bulunmuş[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
her kızın zayıf bir noktası vardır.
O noktayı bul ve oraya çalış devamlı
ilişkin eskisinden daha iyi olacaktır :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 05 Mayıs 2004 20:57 tarihinde demiş ki:
bende; adamın biri vurulmuş sokata cebinde adresim bulunmuş

bendensin :)
----------

oguzcum bak güzelim boşver sen bu kız işlerini seni bozdu özüne dön sınıfında onca erkek var seç birini gene ;)

şaka biyana böle her olup biteni kafaya takıp dert ediceksen boşver kız işleri sana göre deil harbi hiç sallamayan takmayan rahat adam olucaksın ozaman elde var sıfır demessin ;)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
evim evim güzel evim :)
Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine
GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P
Mesaj tarihi:
inan abi ii hoşta dun neler oldu bılsen :)

bu yorgunum demek flm ayrılalım demekmıs megersem..hatta aksam beraber dısarıya cıktık ark.lar flm benm kız da var erkek ark.lar kız ark.lar flm o sırada bı erkek ark.ım geldı sız ayrldınız mı dedı bende yoo nerden cıakrdım dedım sora gıtmıs bunu dıen erkek ark. en ii ark.ıma sölemıs bana kız böle böle ayrıldık dedı dıe demıs.bnm ark.da gıtmıs kıza sormus ayrıldık demıs erkek ark.ım geldı bana ayrıldınız mı dedı yok olm nerden cıktı dıyorum.sora gıtmıs kıza demıs cocuk daha ayrıldıgınız bımıo demıs.neyse bısı odu kıza bısıd edım ters cvp verdı ii dedım bende ark.lar ilerde duruodu 3-4 u onnarın oraya gıttım aradan 4-5 dkg ectı bu geldı.koluma gırdı , omzuma yaslandı elimden tuttu cektı bıraz uzagı goturdu ben sana bugun yorgunum ayrılalım demısdım ya ben senden ayrılmak ıstemıyorum dvm etmek ıstıyorum dedi ( işin komıgı ayrılmsız hbrım yok :) ) bende olur dedım neyse sarıldık flm...ama kız chok deısdı bnm asık odugum kız deıl en azından bana karsı...yolda sarılarak yuruduk hep bısı odu bısı dedım baydın benı ya sıkıldım flm dedı ama cıddı anlamda saka da deıl...ii dedım bıraktım orda erkeklerın yanına gıttım...bnm erkek ark. yolda konusmus bunla kız bımıorum sevıyor muyum sevmıyor muyum emın deılım artık demıs...erkek ark.ımda bana söledı bunnarı önunde 1 ay veya daha kısa bı zmn var deısıp ıyı kullanırsan bu ılıskı dvm eder ama bu oguz olmaya dvm edersen bıter bu bı aya belkı 1-2 haftaya dedı...aksam eve gırdım flm 15 dk gecdı kız bana msj attı oguz hayat senın kısılıkte senın ama kendını ark.larına ezdırme , gaza gelme sadece kendın ol bunuda ben ıstedıgım ıcın yabma kendın ıcın yap.. die msj atmıs...butun gece dusundum ruyama bıle gırdı deişicem ama nasıl...cıvıklıgı.irenc esprileri bırakıcam,ark.lara sölıcem bana rtık böle böle sakalar yabmayın, ama kurtarır mı? bu arada kız ben ne dersem evt dıo bıraz karsı cıksın sahıplensın demıs ark.a... :([signature][hline]|Pyro|
  • Yeni Oluştur...